JMF-Filters BV

11J Ampèrestraat
Purmerend, 1446 TP
The Netherlands

+31(0)299 62 33 37

Copyright ©2019 by

JMF-Filters BV

High Flow Cartridge

High Flow cartridges verenigen de hoge vuilopvang- en debietvoordelen van een zakkenfilter met het grote oppervlak van een geplisseerde cartridge – voor uitmuntende debieten tot 110 m3 / uur.

De perfecte oplossing voor industrieën van lokale waterschappen tot frisdranken of toepassingen die grote hoeveelheden vloeistof vereisen om te worden gefilterd met hoog rendement bij lage drukval. Elke cartridge is vervaardigd van FDA-conforme materialen om geschiktheid voor contact met levensmiddelen te garanderen, ideaal voor toepassingen in de stad en in voedingsmiddelen en dranken.

Een meerlagige, gegradeerde poriëndichtheid zorgt voor een grotere capaciteit om vuil vast te houden, wat resulteert in een langere levensduur van de cartridge. High Flow-cartridges vergen aanzienlijk minder onderhoud dan andere cartridge-oplossingen. Een enkele High Flow met zijn grote 6 “diameter kan meerdere kleinere cartridges vervangen met 63 x 10” geplisseerde cartridges die overeenkomen met de stroom van een enkele 60 “High Flow.

De High Flow-patroon in polypropyleen is 99,2% efficiënt en biedt uitstekende chemische compatibiliteit en uitzonderlijk hoge stroomsnelheden tot 82 ° C. De glasvezeloptie zorgt voor een nog grotere efficiëntie ten opzichte van het polypropyleen bij 99,98% (absoluut) zonder een aanzienlijke invloed op de stroomsnelheid, terwijl een nog lagere drukval en het vermogen van bedrijfstemperaturen tot 121 ° C wordt geboden.

High Flow-cartridges hebben een grote O-ringafdichting die zorgt voor een veilige verbinding en voorkomt bypass met een van binnen naar buiten stroompatroon dat mogelijke verontreiniging bij het verwisselen van cartridges voorkomt. Patronen hebben ook een met glasvezel versterkte einddop met integrale handgreep voor eenvoudige en veilige vervanging van de cartridge.

Code: FCP-20PP10EC-HPF

            HFC-20PP10-ROSPP

            FCP-40PP4.5EC-HFP