Zeewater Filtratie

JMF-Filters B.V adviseert, produceert en levert verschillende Filtersystemen voor het filteren van zeewater.
De grootte van de vuildeeltjes in zeewater varieert. Daarom is het essentieel om juiste geadviseerd te worden in wat voor zeewater filtersysteem je nodig hebt door één van onze filtratiespecialisten.
JMF-Filters BV biedt een legio aan filteroplossingen die zowel grove als fijne deeltjes kunnen filtreren.  Dit kunnen diversen filtersystemen zijn variërend van een zelfreinigend filtersysteem tot een Cycloon Filter. Dit is allemaal afhankelijk van de wens en volumestroom van de klant.

Filter op Product Type
  Filter op Product Type

  Ontvang een offerte waar je blij van wordt

  Wij streven er naar om binnen één uur tot maximaal één werkdag contact met je op te nemen

  Algemene informatie Zeewater Filtreren

  JMF-Filters B.V adviseert, produceert en levert verschillende Filtersystemen. De grootte van de vuildeeltjes in zeewater varieert. Daarom is het essentieel om juiste geadviseerd te worden in wat voor zeewater filtersysteem je nodig hebt door één van onze filtratiespecialisten.
  JMF-Filters BV biedt een legio aan filteroplossingen die zowel grove als fijne deeltjes kunnen filtreren.  Dit kunnen diversen filtersystemen zijn variërend van een zelfreinigend filtersysteem tot een Cycloon Filter.
  Dit is allemaal afhankelijk van de wens en volumestroom van de klant.

  Afhankelijk van situatie en wens streven we naar een passende filtratieoplossing.
  Met onze brede range aan filterproducten kunnen we vrijwel altijd in één of meerdere stappen tot een oplossing komen en filtreren tot fijnste graad.
  Kwaliteit, duurzaamheid en service staan bij ons voorop bij het selecteren van een complete filtratieoplossing.

  Wij adviseren u graag met het maken van de juiste keuze aan filters passend bij de processituatie en budget.

  Productie & voorraad

  Naast onze productie hebben wij een grote hoeveelheid op voorraad liggen in ons magazijn. Vandaag besteld is veelal morgen bij u in huis.
  Onze hoogwaardige producten worden per productie-batch getest en gekeurd op nauwkeurigheid en kwaliteit.

  Contact & Advies

  Voor advies en een oplossing op maat,  neem direct contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte.
  Ons team van filterspecialisten staat 24/7 voor u klaar.

  Wij zijn meer dan 30 jaar gespecialiseerd in vloeistoffiltratie. Ontzorgen & Oplossingsgericht, dat is waar wij voor staan.
  Koop uw filtersysteem bij JMF-Filters B.V., een goede keuze.

  Stokerij Texel
  Bierbrouwer & Stokerij
  Lees verder
  Marc Jansen van JMF filters is een prettig persoon. Dat is een voorwaarde voor een goede werkrelatie. Daarnaast heeft hij kennis van zaken, is hij oplossingsgericht, flexibel en eigenlijk altijd bereikbaar. Onze stokerij / brouwerij werkt met een filtersysteem van jmf filters.
  Martina Fens
  Aangenaam Advies
  Lees verder
  Al jarenlang de specialist voor filtratie. Fijne communicatie, veel service, ontzettend veel kennis in huis, kwalitatieve producten.
  Rob Wink
  Serious Seatools
  Lees verder
  Na 15 jaar met Mark van JMF zaken gedaan te hebben kan ik wel zeggen dat Mark ons al deze tijd op een geweldige en professionele manier heeft voorzien van advies en kwaliteitsproducten. Wij vinden het van groot belang dat een leverancier meedenkt maar ook eerlijk en betrouwbaar is. Dit hebben wij al die jaren zo ervaren. Daar komt bij dat zijn prijzen zeer concurrerend zijn en ook dat is prettig.
  Wonderfil Srl
  Factory
  Lees verder
  Trustworthy partner with many years of experience and success in Filtration and Water Treatment. Always a pleasure to work with such quick, professional and highly supportive team. 100% Recommended
  Dylan Overkempe
  AXO Techniek
  Lees verder
  Behulpzaam bedrijf met een grote know-how, zeer prettig om mee samen te werken. Bedankt voor de fantastische service!
  Bart Boots
  Lees verder
  JMF-Filters is een perfecte partij voor zowel levering van standaard filter artikelen als ook voor maatwerk artikelen. Levering van benodigde maatwerk filterzakken was keurig op tijd en van hoogstaand niveau!
  Erik Lindeman
  Lees verder
  Mijn vaste partij voor filter oplossingen. Ontzettend vriendelijke, hardwerkende en behulpzame medewerkers. Kennisniveau is uitermate hoog. Snelle leveringen en uitstekende kwaliteit.
  Erik Beer
  Multi Service
  Lees verder
  Een zeer serieus bedrijf, goede en snelle service, ook in Zuid Europa.
  Dirk van Hees
  Lees verder
  Deze jongens werken zeker oplossingsgericht en zijn snel van reageren en leveren. Buiten dat is de kwaliteit van de filters hoogwaardig.
  Youssef Vos
  Lees verder
  Ben heel tevreden over het ondersteunde advies in de benodigde opstellingen van filter opstelling, veel deskundigheid aanwezig. Daarnaast gunstige prijs, snelle levering en goede navolging
  Evert Hoveling
  Osprey3
  Lees verder
  Prettige informele samenwerking met snelle en professionele follow up.
  Geer-Jan Spek van der
  Lees verder
  Goede, snelle en persoonlijke service en prima kwaliteit.
  Dennis van den Oetelaar
  Dutch Crowd Group
  Lees verder
  Fijn bedrijf om zaken mee te doen! Betrouwbaar & Snel. Experts in Filtratie & Filters.
  Marc Baank
  Allsorb Air Filter BV
  Lees verder
  Doen al jaren met groot genoegen zaken met JMF Filters B.V. Hoogwaardige filters en uitstekende service, waar menig bedrijf voorbeeld aan kan nemen.
  Tom Treep
  Lees verder
  Bedankt voor de snelle levering vandaag, en de banketletter ivm Sint Nicolaas Actie
  Berging Brouwerij
  Brouwerij
  Lees verder
  Goede relatie, kwaliteit producten en snelle service
  Bart Ebbers
  Lees verder
  Al jarenlang bestellen wij filterkaarsen en filterzakken bij JMF-Filters BV. Snelle en vriendelijke service en vaak wordt er ook nog een heerlijk stukje kaas gebracht door de eigenaar!Voor ons geen andere leverancier!
  Alex Vonk
  Gerkens Cacao
  Lees verder
  Zeer professioneel en betrouwbaar.
  Jorn Prinsen
  Jorn Media
  Lees verder
  Voor de productie van hun nieuwe bedrijfsfilm heb ik een dag meegelopen binnen het bedrijf. Interessant om eens te zien wat er allemaal achter de schermen gebeurd. En leuk om eens een dag op te trekken met deze gedreven club mensen!
  Elena J
  Lees verder
  Erg goed geholpen tijdens wat complicaties in ons proces. De jongens van JMF-Filters BV waren snel ter plaatse met de juiste filters, ondanks het al weekend was. 24/7 service dus.
  Niccolò Mordenti
  Settore tecnico commerciale
  Lees verder
  Had the pleasure of working with these guys. Very clear and direct communication combined with extreme professionality. Top quality systems and solutions. 11/10 recommended.
  Wonderfil
  Wonderfil Srl
  Lees verder
  Trustworthy partner with many years of experience and success in Filtration and Water Treatment. Always a pleasure to work with such quick, professional and highly supportive team. 100% Recommended
  Edwin Jongh Visscher
  Lees verder
  Top bedrijf. Heel goed advies gekregen en kwam voor ons snel en voordelig met de juiste oplossing. Bedankt Marc voor de perfecte service die jou bedrijf ons heeft gegeven. Erg blij mee.
  Ada Loos
  Wijngaard Saalhof
  Lees verder
  Service gericht bedrijf met snelle en creatieve oplossingen voor de filtratie van onze Saalhof wijnen. Van voor-filtratie tot steriel deskundig advies en betaalbaar.
  Akke Schreuder
  Lees verder
  Professioneel en kundig. Jmf-Filters levert goede kwalitatieve producten en biedt tevens vriendelijke service en advies.
  Elles Jansen
  Lees verder
  Mooi bedrijf. Reageren altijd snel. Erg blij met deze partij.
  Matthijs Boots
  Technische Dienst
  Lees verder
  Al jaren een hele prettige samenwerking met JMF-filters. Verstaan hun vak en altijd oplossingsgericht.
  Jasper Hanjoel
  Lees verder
  Kundige service, persoonlijke aandacht en vooral top kwaliteit producten.
  Coos Wessels
  Cirtec BV
  Lees verder
  Een mooi bedrijf in ontwikkeling, met gedreven mensen. Deskundig en betrouwbaar, dus zeker aan te raden.
  Kevin de Graaf
  Lees verder
  Goede Communicatie. Leuke mensen om mee te werken.
  Steve Goethals
  Lees verder
  Goede service , hele fijne communicatie en snelle levering. Chapeau !!
  Andrea Ottaviani
  Manufacturer
  Lees verder
  Very reliable partner with high experience in filtration process. 100% recommended for quality and competitive prices. Thank you for your services from Italy!
  M. Eros
  Specialista di filtri
  Lees verder
  I have been working with Mr. Marc Jansen and his team at JMF for many years, I really appreciate his professionalism and expertise on filtration, he is always available to meet the needs of his customers and as a plus he is a very nice person. It is a pleasure to work with him. I recommend JMF because they knows how to find the right solution for every different filtration problem and offer convenient solutions.
  Jim MacDonald
  Technical Sales
  Lees verder
  Good products & service
  Simon van Riemsdijk
  Lees verder
  Specialist in het adviseren van filtratieoplossingen. Altijd een snelle reactie.
  Patrick Rensen
  Lees verder
  Wij hebben al vele jaren een goede en plezierige samen werking met JMF-filters. De geleverde producten zijn van een goede kwaliteit en de expertise is zeer professioneel. Het bedrijf denkt goed mee om met een zo goed mogelijk oplossingsgericht voorstel te komen. Tevens zijn de prijzen zeer concurrerend en dat is erg prettig. Ga zo door Toppers.
  TM Erik
  Lees verder
  Goede service en door de jarenlange ervaring voorzien van een uitstekend advies! Dank voor je hulp en snelle levering Marc!
  Wim Fransen
  Lees verder
  JMF Filters is niet alleen een professioneel handelsbedrijf op het gebied van vloeistoffiltratie maar echt een bedrijf dat verder denkt met de klant. Heb eigenaar Marc leren kennen als een bevlogen ondernemer die een deep dive maakt in het proces van de klant en veel verder mee denkt en advies geeft. Kortom je krijgt als klant vaak meer dan alleen invulling van je actieve behoefte doordat JMF verrast en in de latente behoefte.
  Shailendra Harinarain
  Best BV
  Lees verder
  Top bedrijf!! Jongens hebben altijd voorraad, houden zich aan de afspraken en hebben lekkere korte lijnen! Ga zo door...
  Jaap-jan de Haan
  Allsorb Air Filter BV
  Lees verder
  Ik werk al een tijdje samen met JMF-Filters en ben uiterst tevreden over de samenwerking. Het contact met Marc en Lars is service gericht, erg plezierig en zeer professioneel. Wat mij betreft zetten we dit nog vele jaren door! Bedankt mannen!
  Peter Bussel
  Isero
  Lees verder
  Fijne relatie om mee samen te werken, reageren snel, komen afspraken na. Snelle leveringen, alles top geregeld. Hopelijk kunnen we nog jaren zaken doen. Keep up the good work
  John Valk
  PB International BV
  Lees verder
  JMF-Filters ervaren wij als een zeer professionele partner met verstand van zaken. Korte lijnen, snelle levering en altijd meedenken in maatwerk oplossingen. Heel tevreden en altijd leuk contact!
  Berry van der Wiel
  IVG BV
  Lees verder
  Als je op zoek bent naar een leverancier voor duurzame vloeistoffilters waar goede service en advies centraal staat zou ik zeker eens contact opnemen met JMF-filters.Ze schakelen snel en komen hun woord na.
  Peter van Nieuwendijk
  Hembrug BV
  Lees verder
  Na ruim 12 jaar nog steeds zeer tevreden met JMF filters als leverancier. Marc en Lars zijn een topteam, ze reageren snel, komen afspraken na en zijn altijd bereid een extra stap te doen. Ik zeg op naar de volgende 12 jaar !
  Patrick van Gameren
  Van Gameren Transport
  Lees verder
  Super service, vanmorgen telefonisch overleg over het soort filter, en vandaag om 1530 geleverd.( in Moerdijk) ik zeg goed geregeld!!!
  Mieke Verhoef
  Verhoef Media
  Lees verder
  Praat je met de mensen van JMF-Filters dan is het al snel duidelijk dat je te maken hebt met echte kennispartners. Ze weten waarover ze het hebben en willen je altijd de kwalitatiefste oplossing bieden. JMF-Filters brengt kennis en kwaliteit in vloeistofzuivering samen. Ik snap wel dat A-spelers voor JMF-Filters kiezen. Kies je voor kennis en kwaliteit in vloeistofzuivering, dan kies je voor JMF. Zo simpel is het. Ga zo door toppers!
  Rene Giskes
  A&T Water
  Lees verder
  Al een jarenlange relatie met JMF-filters, waarbij ze altijd open staan voor innovatie. Ze prima service leveren en professioneel betrokken zijn bij alle projecten. Ook als er specials nodig zijn, wordt we altijd goed geïnformeerd omtrent levertijden, zodat wij ook onze klanten met vertrouwen kunnen informeren. Ga zo door JMF top!
  Jan van der Steen
  Van der steen Buizen
  Lees verder
  JMF Filters is een zeer goed bedrijf met een goede prijs kwaliteit verhouding. De lijntjes zijn kort en de levering snel. Kortom een fijn bedrijf om mee samen te werken
  Rob Reinders
  Mefiag BV
  Lees verder
  JMF filters, prima firma. goede service, goede kwaliteit prettig om mee samen te werken
  Nick
  Lees verder
  Ik werk al een aantal jaren zeer goed samen met de heer Jansen. De heer Jansen neemt zijn werk serieus en is uiterst nauwkeurig in zijn werkzaamheden. Zeer prettig mee samenwerken dus! Absolute aanrader
  Jaap -Jan de Haan
  Allsorb Air Filter BV
  Lees verder
  Ik werk al een tijdje samen met JMF-Filters en ben uiterst tevreden over de samenwerking. Het contact met Marc en Lars is service gericht, erg plezierig en zeer professioneel. Wat mij betreft zetten we dit nog vele jaren door! Bedankt mannen!
  Peter Bussel
  Isero BV
  Lees verder
  Fijne relatie om mee samen te werken, reageren snel, komen afspraken na. Snelle leveringen, alles top geregeld. Hopelijk kunnen we nog jaren zaken doen. Keep up the good work
  Dylan Harms
  Rody Logistics
  Lees verder
  Lars en Marc zijn zeer prettig om mee te werken! Makkelijk in omgang en altijd een leuke vlotte babbel!Ze leveren ook zeer snel!
  John Valk
  PB International
  Lees verder
  JMF-Filters ervaren wij als een zeer professionele partner met verstand van zaken. Korte lijnen, snelle levering en altijd meedenken in maatwerk oplossingen. Heel tevreden en altijd leuk contact!
  Bavo van Landuyt
  Ferro
  Lees verder
  Duidelijke en heldere communicatie, snelle offertes en een proper afgewerkt product
  Lucette de Lange
  B&S Watering Systems BV
  Lees verder
  B&S Watering Systems BV werkt al enige jaren naar alle tevredenheid met JMF-Filters BV
  Ans Hazewindus
  Lees verder
  JMF-Filters blinkt uit in snelheid en betrouwbaarheid. Houden zo!
  Ria de Bok
  Neele-Vat
  Lees verder
  Professioneel team. Mooie locatie. Prettige communicatie en samenwerking.
  Arend-Jan Strooper
  Strooper
  Lees verder
  betrouwbaar, snelle levering en goede afspraken
  Ruben Appelman
  Lees verder
  Zeer goed zaken doen met dit bedrijf.
  Isabella Jansen
  Lees verder
  Het zijn gewoon toppers 👍
  Jack Leeflang
  Lees verder
  Aardig en deskundig bedrijf.
  Snelle en persoonlijke levering
  Advies op maat nodig ? Wij helpen je graag verder.
  JMF Filters BV bezorging

  Europa, waar kwaliteit thuis is

  Made in
  Europe

  JMF-Filters B.V.