Made in
Europe

Over ons

Wij zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in vloeistoffiltratie.
Ontzorgen & Oplossingsgericht, dat is waar wij voor staan. JMF-Filters B.V., een goede keuze.

JMF-Filters B.V. is een professioneel productie-, advies- en  handelsbedrijf op het gebied van vloeistoffiltratie en biedt filtratie oplossingen op maat en naar wens van de klant.

Wij adviseren, produceren en leveren industriële vloeistoffilters ten behoeve van filtratie van grondwater, proceswater, oppervlaktewater, afvalwater, chemische en medische vloeistoffen, olie & gas en de voedingsmiddelen- offshore- farmaceutische- en overige industrie.

JMF-Filters B.V. is een bedrijf met al meer dan 30 jaar ervaring in advies en de verkoop van filterproducten en de daarbij behorende toepassingen.
Wij leveren hoogwaardige  filter producten en hebben in de afgelopen jaren een groot klantenbestand opgebouwd met relaties die onze betrouwbaarheid, goede service en scherpe prijs hoog in het vaandel hebben staan.
Door de eigen productie en goede prijsafspraken met betrouwbare relaties, fabrikanten en leveranciers en onze grote opslag kunnen wij vrijwel alle vloeistof-filters direct leveren.

JMF-Filters B.V. uw partner in vloeistoffiltratie. Ons team staat 24/7 voor u klaar.

Missie

JMF-Filters B.V. wil voor haar klanten een betrokken en stabiele leverancier zijn die ook op de lange termijn voor hen klaar staat.
Wij onderscheiden door goede en snelle service, betrouwbaarheid, scherpe prijzen, korte levertijden en kunde om mee te denken met de klant.

Onze Doelstellingen zijn snelheid, service, ontzorgen, kennis, kwaliteit,  advies & werken op maat, servicegericht, passie, oplossingsgericht, flexibiliteit & continuïteit  continuïteit
JMF-Filters B.V. wil ook in de toekomst een stabiele en betrokken leverancier zijn voor haar klanten.

Veiligheid, Gezondheid, Welzijn en Milieuvriendelijk.

Milieu

Veiligheid en gezondheid van onze medewerkers staan voorop. JMF-Filters B.V. vindt het daarbij ook belangrijk dat alle handelingen binnen het bedrijf met het oog op duurzaam ondernemen centraal staan.

Kwaliteit en professionaliteit
JMF-Filters B.V. wil zowel voor haar klanten als voor haar leverancier een professionele organisatie zijn met een gedegen kwaliteitsbesef.

Sponsoring

Voetbalteam Enkhuizen
Volleybalteam Enkhuizen
SEB Beets Festival

Goede doelen

Natuurmonumenten
Kika
WNF
Stichting aap
Dierenambulance
Purmerend
Brook hospital for animals
Stichting Project Hope
Harvest Moon Festival

JMF-Filters B.V. is betrokken bij natuur, milieu, dier en mens.
Waar nodig steunen wij.

Europa, waar kwaliteit thuis is

Made in
Europe

JMF-Filters B.V.