Made in
Europe

Over ons

Wij zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in vloeistoffiltratie.
Ontzorgen & Oplossingsgericht, dat is waar wij voor staan.
JMF-Filters B.V., een goede keuze.

JMF-Filters B.V. is een professioneel productie-, advies- en  handelsbedrijf op het gebied van vloeistoffiltratie en biedt filtratie oplossingen op maat en naar wens van de klant.

Wij adviseren, produceren en leveren industriële vloeistoffilters ten behoeve van filtratie van grondwater, proceswater, oppervlaktewater, afvalwater, chemische en medische vloeistoffen, olie & gas en de voedingsmiddelen- offshore- farmaceutische- en overige industrie.

JMF-Filters B.V. is een bedrijf met al meer dan 30 jaar ervaring in advies en de verkoop van filterproducten en de daarbij behorende toepassingen.
Wij leveren hoogwaardige  filter producten en hebben in de afgelopen jaren een groot klantenbestand opgebouwd met relaties die onze betrouwbaarheid, goede service en scherpe prijs hoog in het vaandel hebben staan.
Door de eigen productie en goede prijsafspraken met betrouwbare relaties, fabrikanten en leveranciers en onze grote opslag kunnen wij vrijwel alle vloeistof-filters direct leveren.

JMF-Filters B.V. de partner in vloeistoffiltratie. Ons team staat 24/7 voor je klaar.

Onze mensen

JMF-Filters B.V. wil voor haar klanten een betrokken en stabiele leverancier zijn die ook op de lange termijn voor hen klaar staat. Wij onderscheiden door goede en snelle service, betrouwbaarheid, scherpe prijzen, korte levertijden en kunde om mee te denken met de klant. Onze Doelstellingen zijn snelheid, service, ontzorgen, kennis, kwaliteit,  advies & werken op maat, servicegericht, passie, oplossingsgericht, flexibiliteit & continuïteit  continuïteit JMF-Filters B.V. wil ook in de toekomst een stabiele en betrokken leverancier zijn voor haar klanten. Veiligheid, Gezondheid, Welzijn en Milieuvriendelijk.
IMG 4989 1024x473 - Over ons
Lars Fledderus
Marketingmanager & Filterspecialist
"Lars komt uit de Beemster en is in zijn vrije tijd vaak in de sportschool te vinden om gezond en scherp te blijven."
Marc Jansen
Filterspecialist & Project Engineer
"Marc komt uit het “Stadje” Purmerend. Trots is hij op zijn 3 meiden. 2 kanjers van dochters en een mooie lieve vrouw. Hij is gek op lekker eten met daarbij een mooie fles wijn. Wat vrienden erbij en de avond kan niet meer stuk."
Afbeelding1 - Over ons
20201125 122939 2 1024x704 - Over ons
Ans Hazewindus
Administratie & Backoffice
"Vindt als administrateur puzzelen met cijfers en letters leuk. En is verder graag in het groen bezig in eigen of andermans tuin. In het weekend is goede livemuziek met een borrel altijd welkom."

Sponsoring & goede doelen

Europa, waar kwaliteit thuis is

Made in
Europe

JMF-Filters B.V.