Over ons

JMF-filters B.V. Uw partner in vloeistoffiltratie. JMF-Filters B.V. is een bedrijf met al meer dan 20 jaar ervaring in de verkoop van filterproducten en de daarbij behorende toepassingen. JMF-Filters B.V. levert hoogwaardige producten en heeft in de afgelopen jaren een groot klantenbestand opgebouwd met relaties die onze betrouwbaarheid, goede service en scherpe prijs hoog in het vaandel hebben staan. Door de goede prijsafspraken, betrouwbare relaties met fabrikanten en leveranciers en onze grote opslag kunnen wij vrijwel alle vloeistof-filters direct leveren.

Missie

JMF-Filters B.V. wil voor haar klanten een betrokken en stabiele leverancier zijn die ook op de lange termijn voor hen klaar staat. JMF-Filters B.V. wil zich kunnen onderscheiden door haar goede service, betrouwbaarheid, scherpe prijzen, korte levertijden en kunde om mee te denken met de klant. Onze Doelstellingen Continuïteit JMF-Filters B.V. wil ook in de toekomst een stabiele en betrokken leverancier zijn voor haar klanten. Veiligheid, Gezondheid, Welzijn en Milieuvriendelijk.

Milieu

Veiligheid en gezondheid van onze medewerkers staan voorop. JMF-Filters B.V. vindt het daarbij ook belangrijk dat alle handelingen binnen het bedrijf met het oog op duurzaam ondernemen centraal staan.

Kwaliteit en professionaliteit
JMF-Filters B.V. wil zowel voor haar klanten als voor haar leverancier een professionele organisatie zijn met een gedegen kwaliteitsbesef.

Sponsoring

Voetbalteam Enkhuizen
Volleybalteam Enkhuizen
SEB Beets Festival

Goede doelen

Natuurmonumenten
Kika
WNF
Stichting aap
Dierenambulance
Purmerend
Brook hospital for animals
Stichting Project Hope
Harvest Moon Festival

JMF-Filters B.V. is betrokken bij natuur, milieu, dier en mens.
Waar nodig steunen wij.

Bel direct

Mail ons

WhatsApp ons