Custom Made RVS filterkorf Offshore Industrie

April 2020 hebben we in eigen fabriek zeven stuks filterbaskets met een dubbele wand vervaardigd, zodat men een dubbele capaciteit aan vloeistofstroom en standtijd aan kan.
In een situatie bij een klant in de olie verwerkende industrie hadden we standaard al basketfilterhuizen staan met een aangepaste filterkorf met gaasbespanning aan de binnenzijde op 250 micron.
De afgelopen jaren functioneerde dit prima, maar door capaciteit vergroting was behoefte ontstaan aan meer filterkorven.
Nu kon dit eenvoudig opgelost worden door extra zakkenfilterhuizen te plaatsen, maar door ruimtegebrek was dit niet realiseerbaar.
Bij langsgaan op het betreffende platform hebben we een voorstel gedaan om de korf / basket dubbelwandig uit te voeren.
Op deze manier was het enkel en alleen nodig om de basket / korf te vervangen.
De korf is uitgevoerd in RVS 316 met een gaasbespanning op 250 micron. In de korf zit eigenlijk als het ware omgekeerd nog een korf, waardoor 30% capaciteit vergroting mogelijk was.
Afgelopen week nog nagebeld (aftersales) en tot nu toe een succesvol verhaal.

Productie RVS Filterkorf

JMF-Filters B.V. produceert en levert diversen soorten type RVS Korf Filters in diverse lengtes en variërend in de hoeveelheid filterbaskets.
Dit betekend dus dat er enkelvoudige filterunits en multi basket filterhuizen te leveren zijn. Deze zijn te verkrijgen in de lage en hoge drukklasse.
Door onze grote voorraad in magazijn te Purmerend zijn ze snel leverbaar. De Filterhuizen zijn leverbaar RVS 304, RVS 316, RVS 316ti.
Onze Filtersystemen zijn geschikt voor de behandeling van afvalwater, bronwater, rivierwater, proceswater dat gesuspendeerde vaste stoffen bevat.
Tevens worden deze RVS Filtersystemen toegepast in de petrochemie en offshore industrie (Oil & Gas Industrie),
Intake water, Utility water, Pipeline flushing, Cooling water, Waste water, Injection water, Pre-filtration to RO, Ballast water.

Contact & advies voor een Korf Filter

Tevens heeft JMF-Filters BV de mogelijkheid om in eigen fabriek / werkplaats units Custom Made te vervaardigen en/of op wens van klant te bouwen.
Zoals in huidige project hebben we ook de mogelijkheid om diverse soorten en maten filtergaas te bespannen op en in zeefkorven.
Is er een project waarbij maten en/of soorten afwijken, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Voor een filtratieoplossing en een vrijblijvende offerte op maat, neem contact met één van onze filtratiespecialisten op. Wij helpen je graag verder.
Ons team van filterspecialisten staat 24/7 voor je klaar.

Wij zijn meer dan 30 jaar gespecialiseerd in vloeistoffiltratie. Ontzorgen & Oplossingsgericht, dat is waar wij voor staan.
Koop je filterkorf bij JMF-Filters B.V., een goede keuze.

Foto’s Filterkorf

Bekijk ook onze andere projecten

Ontvang een offerte waar je blij van wordt

Wij streven er naar om binnen één uur tot maximaal één werkdag contact met je op te nemen

Snelle en persoonlijke levering

Heeft u ons nodig ? Wij helpen u graag verder.

JMF Filters BV bezorging

Europa, waar kwaliteit thuis is

Made in
Europe

JMF-Filters B.V.