Grof Filtratie Olie Opslag & Overslag

Productie en Levering Custom Made Basket Filter
Medio november 2022 kwam er een aanvraag binnen van één van onze klanten of we ruwe afgewerkte olie konden ontdoen van grove vervuiling als doeken, takken, grotere delen roest, ect.
Eén van onze technische adviseurs is in dezelfde week nog bij de klant langs gegaan om de situatie in praktijk te aanschouwen en overleg te hebben met de technische dienst.
Terug op kantoor heeft onze binnendienst verkoop een offerte uitgebracht naar de klant, waarin we een op maat gemaakt filter aanbieden.
De klant wou graag een groot filtratieoppervlak hebben en het filtersysteem moest 1 op 1 in het leidingwerk uit te wisselen zijn. De week erop mochten wij de inkoopopdracht ontvangen.
Onze filterproductie faciliteit heeft het filter met urgentie geproduceerd, omdat haast geboden was. Begin januari 2023 was al de plaatsing van het filtersysteem en werkt volgens verwachting.

Custom Made Basket Filter / Keienvanger / Groffilter

De meest voor de hand liggende oplossing was het op maat produceren van een keienvanger met een doorlaat/perforatie van 5 mm om de grove vervuiling als doeken, handschoenen etc. af te vangen.
Ook was het van belang dat het filtersysteem rechtstreeks tussen het leidingwerk geplaatst kon worden, zodat qua montage en aanpassen de huidige leidingwerk zo min mogelijk arbeid nodig was en geen tijd te verliezen qua productie. Tevens twee extra filterkorven meegeleverd zodat bij uitwisselen cq vervuiling de baskets snel en eenvoudig uit te wisselen zijn. Zo kan na herstart productie de vervuilde basket op rustig moment schoongemaakt worden. Klant tevreden, wij tevreden.

Contact & advies Groffilter

Voor een filtratieoplossing op maat kun je altijd een vrijblijvende offerte op maat bij ons aanvragen.
Neem contact met één van onze filtratiespecialisten op. Wij helpen je graag verder.
Ons team van filterspecialisten staat 24/7 voor je klaar.

Wij zijn meer dan 30 jaar gespecialiseerd in vloeistoffiltratie. Ontzorgen & Oplossingsgericht, dat is waar wij voor staan.
Koop je filters bij JMF-Filters B.V., een goede keuze.Bekijk ook onze andere projecten

Techport Partner

Sinds november 2020 is JMF-Filters B.V. officieel partner van Techport. Techport maakt zich sterk binnen het netwerk van scholen, bedrijven en overheden voor de toekomst

Lees verder »

Ontvang een offerte waar je blij van wordt

Wij streven er naar om binnen één uur tot maximaal één werkdag contact met je op te nemen

Snelle en persoonlijke levering

Heeft u ons nodig ? Wij helpen u graag verder.

JMF Filters BV bezorging

Europa, waar kwaliteit thuis is

Made in
Europe

JMF-Filters B.V.