Uitlevering Perslucht Filter Oil & Gas Industrie

Medio juli 2020 uitlevering gedaan van perslucht filters high performance Ultrafilter P-MF 30/50 aan nieuwe klant in de Oil & Gas sector.
Al reeds begin mei een aanvraag gekregen van een nieuwe lead voor levering van speciale persluchtfilters om water en olie uit perslucht te filtreren.
Na het uitbrengen van onze offerte opnieuw contact gezocht met de klant om de details van de filters en leveringsvoorwaarden te bespreken.
Wat aanvullende datasheets van het filterelement P-MF 30/50 doorgestuurd en gesproken over de aantallen.

Bij deze high performance filters van Ultrafilter is het filtratieprincipe gebaseerd op de scheiding van water- en  olie aerosolen  uit gecomprimeerde lucht.
Dankzij de unieke combinatie van ultrafiber filtermedia en speciale filter plisse’s technologie is bij dit type filterkaars de scheidingsmethode optimaal ten opzichte van conventionele filterkaarsen.
De voordelen door de speciale opbouw van het filter is dat je 450% meer filteroppervlak hebt en tevens 70% lagere energieverbruik kosten.

Na enige weken kwam de klant van de persluchtfilters opnieuw in de lucht en mochten we de opdracht schrijven.
De levertijd vanaf de fabriek was ongeveer 1 week en na controle in ons magazijn de klant gebeld om een afspraak te maken.
Meestal als de tijd het toelaat brengen we onze filters bij nieuwe klanten persoonlijk om gelijk kennis te maken en handen te schudden.
Dezelfde dag nog de Ultrafilters gebracht en elkaar ontmoet en gesproken over deze zending en eventuele toekomstige aanvragen en leveringen van ons bedrijf aan deze klant.
Een volgende aanvraag zal zeker bij ons geplaatst worden zodat filteradvies op maat door één van onze filterspecialisten gedaan kan worden en dan hopelijk opnieuw te mogen leveren.

Voor een filtratieoplossing en een vrijblijvende offerte op maat, neem contact met één van onze filtratiespecialisten op. Wij helpen je graag verder.
Ons team van filterspecialisten staat 24/7 voor je klaar.

Wij zijn meer dan 30 jaar gespecialiseerd in vloeistoffiltratie. Ontzorgen & Oplossingsgericht, dat is waar wij voor staan.
Koop je Ultrafilter persluchtfilters bij JMF-Filters B.V., een goede keuze.

Bekijk ook onze andere projecten

Ontvang een offerte waar je blij van wordt

Wij streven er naar om binnen één uur tot maximaal één werkdag contact met je op te nemen

Snelle en persoonlijke levering

Heeft u ons nodig ? Wij helpen u graag verder.

JMF Filters BV bezorging

Europa, waar kwaliteit thuis is

Made in
Europe

JMF-Filters B.V.